RAPONSJE FILM NEDERLANDS

Geschreven bij Rapunzel Ik heb met veel plezier de film een keer op het internet gezien. Zeer goed, spannend, humoristisch, onderhoudend, romantisch en leuk verhaal voor de hele familie! Is deze 3d blu ray dvd met Nederlandse ondertiteling, staat er namelijk niet bij Ze is er helemaal weg van en heeft m inmiddels al meer dan 20 keer bekeken. Geschreven bij Rapunzel Zalig, ik koop hier al mijn films! Gratis verzending vanaf 20 euro 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren Ophalen bij een bol. Farahdb kessel-lo 10 januari Ik raad dit product aan. Kleinkinderen hebben opnieuw genoten, samen met ouders en grootouders.

Verhaal is zeer goed. Als je drie D verslaafd begint te worden, koop je ook films waar je eerder nooit aan zou denken. MartineED Velp 27 februari ElfringA Arnhem 8 september Ik raad dit product aan. Ik heb hem ook gewoon alleen gekeken, niet met een klein zusje of broertje. Pakkend verhaal Boeiende personages ook de bijrollen is goede aandacht aan besteed! Op zich leuk verhaal, maar er zitten wel een paar scenes in die voor kinderen net iets te spannend zijn, Gevolg was een kind dat zich verstopte achter de keukenstoel, omdat de film toch wel eng was.

Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages super goeie mooie en leuke muziek. Beter dan menig andere kinderfilm. Ik heb de film meteen besteld toen hij uitkwam. Geschreven bij Rapunzel Leuke tekenfilm voor het hele gezin, samen lachen en ontspannen. AATadam Oss 31 oktober Ik raad dit product aan.

Geschreven bij Rapunzel alle nederlandd films zijn goed. Disney films blijven leuk, nu ik 23 ben, vind ik dat nog steeds! Ik zie Vlaams niet bij de talen staan.

  FILM BOUND TORBIDO INGANNO STREAMING

Rapunzel (Blu-ray + DVD)

Voor jong en oud een leuke film! Mijn oudste kleindochter was helemaal onder de indruk van het paard en de enorm lange haren van Rapunzel m. Je gaat met haar meeleven en de film barst gewoon van de humor, spanning en romantiek.

Femke12 3 januari Ik raad dit product aan.

NiCollieK Almere 26 mei Ik raad dit product aan. We hebben er erg veel om gelachen en de film hoort nu ook zeker bij mijn favorieten!

fiml De film Rapunzel is een weer een fantastische Disneyklassieker. Boeiende personages goed geanimeerd prachtige liedjes mooi verhaal. De film is erg mooi getekend en niet alleen de kinderen hebben een leuke avond maar zeker ook papa en mama. Kortom zelfs al ben je geen disney fan of hou je niet van animatie deze film zal je niet teleurstellen!

| Rapunzel (Blu-ray + DVD) (Blu-ray) | Dvd’s

Geschreven bij Rapunzel Geweldige film voor alle leeftijden. Geschreven bij Rapunzel 3D Blu-ray Zeer goed, spannend, humoristisch, onderhoudend, romantisch en leuk verhaal voor de hele fiom Mijn nichtje van 3 jaar kijkt altijd naar Rapunzel en voor het eerst heb ik er geen rwponsje mee dat ze een dvd altijd meesleept: En wat een geweldige disney film! Echt een heerlijk om naar te kijken! Mooi gefilmd Pakkend verhaal Boeiende personages geweldige humor.

Rapunzel vertelt het aloude verhaal van, nou ja, Rapunzel.

Niet in de bios gezien en maar gekeken. Geschreven bij Rapunzel schitterende film, mijn dochters zijn er blij mee. Ik heb hem ook gewoon alleen gekeken, niet met een klein zusje of broertje. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. In deze film wordt 3D op een manier toegepast, waardoor het erg natuurgetrouw aanvoelt.

  SVILUPPI IN SERIE DI FOURIER ESERCIZI SVOLTI

Hebben met het hele gezin gekeken! Geschreven bij Rapunzel Dit is veruit de grappigste Disney film tot nu toe. Mimii – 1 april En wat deden die grotten daar? JSvG heerhugowaard 8 april Geschreven bij Rapunzel Zalig, ik koop hier al mijn films! Vooral daar waar er muziek is. De bekende disney rapunzel film, met de nodige humor erin.

Geschreven bij Rapunzel Leuke dvd. Rapunzel is zo grappig met leuke stukjes als de frying pan en Maximus!

Pakkend verhaal Boeiende personages veel humor. En natuurlijk de liedjes niet te vergeten!! Ik als volwassene heb hier enorm van genoten en dit raponeje ook beslist voor de andere groten onder ons een must om die in je 3D collectie te hebben. Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal Boeiende personages.

Joycem86 Dedemsvaart 3 januari Ik raad dit product aan. Geschreven bij Rapunzel Mooi verhaal. Rapunzel is een erg fijn personage, dat voor hilarische momenten zorgt.

Een echte Disneyfilm, met humor voor de kinderen en wat subtielere humor voor papas en mamas – ieder geniet op zijn eigen manier. Geschreven bij Rapunzel Ik zag de reclame van deze film en rqponsje bios en ik lachte me al helemaal dood toen ik de trailer zag. Heel handig een dubbele uitvoering. Anitavb 18 december Kreeg zelfs kippenvel bij het moment van dat ze water zijn.

Author: admin